zondag, augustus 01, 2004

Kon Cameron Diaz haar kinky website blokkeren?

Cameron Diaz is er blijkbaar toch in geslaagd om de Russische website te blokkeren die de video verkoopt van een softpornofilm waar de deerne in 1992 nogal kinky in acteerde, voor ze beroemd werd.
De maker van de beelden, John Rutter, heeft volgens Diaz haar handtekening vervalst op een document waarin de actrice zou instemmen met de verkoop. Ze eist $3 miljoen en teruggave van de orginele band. Diaz zegt ook dat een rechter al in november vorig jaar het vertonen van de beelden heeft verboden. Rutter moest op 21 juli voor de rechter verschijnen, maar de rechter heeft het proces verdaagd (Court TV)
Allemaal mooie publiciteit voor Diaz natuurlijk, die nog steeds niet om een blote tiet verlegen zit (getuige haar recente optreden bij Jay Leno). Want hoe meer je in de boekjes komt, des te "hotter" je bent in Hollywood en dus meer gevraagd voor films.

De cameraman Rutter heeft een aparte zaak aangespannen tegen Diaz waarin hij $10 miljoen eist omdat de actrice zich schuldig zou hebben gemaakt aan contractbreuk.
Maar blijkbaar heeft Diaz het toch gedaan gekregen dat de site in kwestie http://www.scandal-inc.com, waar de film voor $39,95 te koop werd aangeboden, niet meer online is. Misschien heeft iemand weet van een mirror-site?

In any case, als je hierop klikt zie je al een proefje!

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

I inclination not agree on it. I regard as nice post. Expressly the title attracted me to be familiar with the whole story.

16 januari 2010 om 07:59  

Een reactie posten

<< Home