zaterdag, juli 17, 2004

Polle Pap en La Esterella 3 uur samen in Leuvense lift

Een groep van 7 muzikanten, waaronder de 82-jarige Paul Michiels (ook gekend van Octopus en Soulsister) en de 85-jarige La Esterella, geraakten vrijdagavond geblokkeerd in een lift van het Leuvense stadhuis, en konden pas vanochtend om 1h30 bevrijd worden.
(zie ook artikel HLN)
Michiels, alias Polle Pap, heeft nog steeds de reputatie van een vrouwengek waar moeders indertijd hun dochters voor binnenhielden. Nu hij al wat ouder wordt is zijn smaak navenant naar wat oudere vrouwen geëvolueerd. Was La Esterella nu opgelucht of zwaar teleurgesteld dat er nog 5 anderen in die lift zaten?

UPDATE:
Een gunstige wind vanuit de onvolprezen LVBlog deed deze exclusieve foto's hier belanden. Ze zijn genomen na het incident.
Er is namelijk inmiddels ook geweten dat La Esterella in die fameuze lift het bewustzijn had verloren. Paul Michiels, naast zanger en melkboer ook vrijwilliger bij het Rode Kruis, is dan meteen op haar gesprongen voor een mond-op-mond beademing. Tijdens die mond-op-mond neuriede hij "The way to your heart"... Esterella opende enkele seconden later haar ogen met een smile van hier tot ginder, en begon uit volle borst het liedje mee te zingen. Polle heeft toen gezegd "Oh, Esterella, als we hier levend uit deze lift geraken richt ik opnieuw Soulsister op, en niet met die arrogante pseudo-intellectuele mislukte filosoof Jan Leyers, maar met jou!!" En er stonden dus 5 getuigen bij toen hij dit zei.

Hier dan de eerste exclusieve foto's van DE NIEUWE SOULSISTER:

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ι alwaуs uѕeԁ tο read pоst in news papers
but nοw аѕ I am a user of net thus
from now I am usіng net foг сontent, thanks to web.


Ηere is mу pagе http://kraamkado.Wordpress.com/

9 april 2013 om 11:14  

Een reactie posten

<< Home