zaterdag, juli 31, 2004

Filip Meirhaeghe: bravo

Eindelijk iemand die er eerlijk voor uit komt dat hij doelbewust epo heeft genomen. Meirhaeghe verdient hiervoor alle respect.

Geen geleuter over een voedingsadviseur die stiekem epo in een homeopatisch preparaat heeft gekieperd, zoals Dave Bruylandts onlangs doodleuk op z'n persconferentie kwam verkondigen. (Geef Dave de Comical Ali award!)
Geen hardnekkig ontkennen en zweren op de ziel van je dochter, zoals Virenque. (Godzijdank is dochterlief nog in goede gezondheid).
Vooral geen geveinsde goed-nieuws persconferenties à la Museeuw, die - in tegenstelling tot wat hij beweert - zeker niet vrijgepleit is.
En over Frank VDB zullen we hier maar verder niet uitweiden. Die zit nu druk met manager Paul De Geyter te brainstormen hoe ze de meubels kunnen redden zodat Frank's contract bij Fassa Bortolo niet verbroken wordt en De Geyter zijn percentje kan blijven opstrijken.

Tijdens de komende Spelen zullen vele medailles besmet zijn door epo en andere doping, maar de meesten zullen niet betrapt worden. Meirhaege zou erbij geweest zijn, want over twee weken zit er geen spoor van epo meer in z'n lichaam. Dom toch om in juni in opspoorbare toestand naar Montreal te gaan, waar net het wereld-antidopingagentschap WADA is gevestigd, en in diezelfde stad is het Doping Control Laboratory dat epo kan opsporen.

6 Comments:

Anonymous Anoniem said...

"Meirhaeghe verdient hiervoor alle respect."

Nou nee. Diegenen die geen doping gebruiken verdienen respect. Meirheaghe verdient een shot onder zijn kont.

1 augustus 2004 om 13:03  
Anonymous Anoniem said...

da's eens iets anders dan een (epo-)shot IN zijn kont !

1 augustus 2004 om 21:35  
Anonymous Anoniem said...

Grapjassen, je zijn junder bille, den filip rules, en gieder stinkt

31 december 2004 om 12:27  
Anonymous Anoniem said...

das gesproken si.. je moe filp steunen.. nie afbreken.. tis een van de beste dawe ooit get en.. met of zonder epo.. we love filip... (kijk www.tisaalkapot.tk)

31 december 2004 om 12:30  
Anonymous Anoniem said...

Ik heb Filip ontmoet en ik vind hem een super kerel, wat iedereen ook zegt. Het gaat hem om de persoon achter de renner en die is fantastisch. (Inge)

23 oktober 2005 om 19:41  
Anonymous Anoniem said...

Ik heb ook veel respect voor Filip, ik heb ook pas zijn boek gelezen, is prachtig

2 december 2005 om 07:38  

Een reactie posten

<< Home